مربای پوست پسته

d985d8b1d8a8d8a7db8c-d9bed988d8b3d8aa-d9bed8b3d8aad987

پوست پسته تازه:1 کیلو
شکر:1 کیلو
هل یا وانیل:به قدر لازم
آبلیمو:نصف استکان
گلاب:در صورت تمایل 1 فنجان
خلال پسته:1 فنجان
طرز تهیه مربای پوست پسته

ابتدا باید تلخی پوست پسته را بگیرید و برای این کار پوست پسته را پس از شستن 4 بار در آب جوش می ریزیم و هر بار به مدت 20 دقیقه میجوشانیم تا کاملا تلخی آن گرفته شود و رنگ آب شفاف شود.

در مرحله آخر آن را بعد از آبکش کردن در آب سرد میگذاریم تا به مدت 1 ساعت در آب سرد بماند.

شکر را با 3 لیوان آب مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم تا شکر در آب حل شود.

وقتی آب به جوش آمد گلاب را اضافه میکنیم تا شهد شکر کمی غلیظ شود.

سپس از رو ی حرارت بر میداریم تا خنک شود .

پسته ها را هم بعد از یک ساعت از صافی رد میکنیم و داخل شهد سرد شده میریزیم.

مجددا  شهد و پسته مخلوط شده را به مدت 2 تا 3 ساعت روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا مربای پوست پسته جا بیفتتد.

در مرحله آخر خلال پسته و آبلیمو را هم اضافه میکنیم و بعد از 3 تا 4 جوش ظرف را از روی حرارت بر میداریم تا مربا خنک شود.

بعد در ظرف یا شیشه های تمیز مییزیم.

 

منبع: اینستاگرام

بیان دیدگاه

طراحی یک سایت مانند این با استفاده از WordPress.com
شروع کنید